RO-Caut o colega care ar vrea sa loc. si sa lucreze in Ger.

Aici exista posibilitatea si chiar este indicat sa se corespondeze in limba romana.Noi vom incerca aici in limita posibilitatilor noastre sa adunam toate informatiile importante voua si sa va raspundem la intrebarile adresate.
Anya88
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn
Ich bin: Keine Angabe

RO-Caut o colega care ar vrea sa loc. si sa lucreze in Ger.

Beitrag von Anya88 »

Buna,
Ma numesc Anja, am 21 de ani, din Romania si locuiesc de 3 ani in Dortmund/Germania. De cateva saptamani am un apartament mai mare (120m²) si sper ca pana la sfarsitul lunii mai sa fiu gata cu renovarea. Pentru inceputul lunii iunie caut o prietena. Daca te consideri o persoana atractiva, ordonata si ai vrea sa locuiesti si sa lucrezi legal in Germania esti binevenita. Cam de 2 ani eu lucrez numai acasa la termin, deci nu tb sa stau intr-un club 8, 10 sau 12 ore sa astept clienti care e posibil sa nu vina. Aici tu primesti o pagina web numai a ta si reclama. Daca vrei poti face si termine acasa la clienti sau la hotel. Chiar daca esti incepatoare in acest domeniu nu vei avea probleme. Limba germana nu e obligatorie. Nici eu nu vorbeam nici un cuvant pe germana cand am venit aici. Cunosc pe propria piele situatia si cu siguranta te voi ajuta sa inveti germana si sa iti fac intalnirile pana te vei descurca tu cu limba. Daca esti interesata contacteaza-ma, si vom vb despre toate detaliile. Cel mai bine este daca imi trimiti un e-mail cu poze, si daca vrei imi poti trimite nr tau de telefon si te voi suna.

Multe salutari
Anja

EDIT AOIFE: Hab nur den Titel editiert - bitt vor rumänische Texte RO - im Titel :danke

Dany
ModeratorIn
ModeratorIn
Ich bin: Keine Angabe

RE: RO-Caut o colega care ar vrea sa loc. si sa lucreze in G

Beitrag von Dany »

Buna Anya,

Ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scris anuntul tau.
Trebuie sa spus ca in decursul zilei de ieri,am telefonat cu Anya,pentru a putea efectua verificarea ei.

Iti urez multa bafta si sper sa gasesti colega pe care ti-o doresti.

Salutari,Dany

PS:Danke,Aoife
Die Rechte der Sexarbeiterinnen sind Rechte der Frauen, also Menschenrechte.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.