RO-ATENTIE!!!!!

Aici exista posibilitatea si chiar este indicat sa se corespondeze in limba romana.Noi vom incerca aici in limita posibilitatilor noastre sa adunam toate informatiile importante voua si sa va raspundem la intrebarile adresate.
Dany
ModeratorIn
ModeratorIn
Ich bin: Keine Angabe

RO-ATENTIE!!!!!

Beitrag von Dany »

Buna seara,

In decursul zilei de ieri m-am intalnit cu o grupa de SW-inen.Ceea ce a fost la inceput o serie stangace de intrebari s-a transformat intr-o discutie interesanta si aprinsa ca intre prietene.
M-am bucurat sa am in fata mea femei puternice,dornice sa se informeze si sa povesteasca.
Numai ca din pacate,mi-au fost relatate si o serie de intamplari mai putin placute pe care as vrea sa vi le fac cunoscute.Si acum ca sa citez una din femeile care au luat parte la discutie: Daca as fi stiut ca asa e nu m-as fi dus...

Ceea ce urmeaza in urmatoarele randuri sunt experiente mai putin placute care mi-au fost impartasite ieri.Pentru a va scrie acum aici in forum am primit permisiunea celor care au trait aceste lucruri.

-Aaa am luat si bataie.Asa a inceput o lucratoare sa povesteasca,si imediat o alta a completat:Da si eu,am avut vanatai o saptamana.
Ce anume s-a intamplat?Deoarece a existat o mica de discrepanta in ceea ce priveste dorintele clientului si ceea ce lucratoarea era dispusa sa ofere,a incasat o mama de bataie pe romaneste spus,de la client iar agentia,nu a aratat nici o reactie,in afara de intrebarea:Dar banii ii ai?De fapt i s-a spus atunci femeii ca nu se poate face nimic impotriva clientului dar ca nici una din lucratoare nu va mai fi trimisa acolo,si ca ar fi bine sa nu povesteasca mai departe.Promisiunea nu a fost respectata si la acea adresa au mai fost trimise si alte femei care au avut experiente similare.Doua din femeile pe care le-am avut ieri la masa mi-au spus aceeasi poveste adevarata din pacate despre acelasi client si aceeasi agentie Love-Express.

-Senzatie de Deja-Vu,experienta similara:iarasi apare numele de Love-Express doar ca sectorul e altul.

-O alta poveste de senzatie unde vom aminti inca o data numele agentiei Love -Express si de aceasta data si Cinderella este aceea ca in momentul in care o SW refuza un client cu motivatia ca:nu ma simt bine aici;ceva nu e in regula,am un sentiment straniu;regulile de igiena si curatenie nu sunt respectate atunci cele doua agentii mai sus mentionate abliga lucratoarea sa plateasca job-ul deoarece ea este raspunzatoare de flop.La Cinderella se mai intampla ca soferul sa te lase acolo deoarece esti-Vinovata,si mai mult in urmatoarele zile tot ca pedeapsa nu mai primesti programari.

In final una din femei mi-a adresat o intrebare:De ce nu se face nimic?

De aceea le-am propus femeilor sa-mi dea acceptul de a scrie aceste socante intamplari.
In cazul in care ati fost si voi protagonistii(ele) unei asemenea experiente va rog sa ni le faceti si noua cunoscute numai astfel putem proteja alte femei.

O seara buna va ureaza,Dany
Zuletzt geändert von Dany am 13.11.2009, 17:32, insgesamt 1-mal geändert.
Die Rechte der Sexarbeiterinnen sind Rechte der Frauen, also Menschenrechte.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.

Carmen
verifizierte UserIn
verifizierte UserIn
Ich bin: Keine Angabe

RE: ATENTIE!!!!!

Beitrag von Carmen »

Salut,sper ca va mai amintiti ce am scris in prezentarea mea ca la inceput am fost o momeala usoara dar ca acum ma bucur ca lucrez cu oameni care ma respecta.

Da,am lucrat si eu la LOVE-EXPRESS si de clientul asta stiu si eu care foloseste violenta pentru a primi ce-si doreste.

Dar ce spuneti de parties unde prieteni ai sefului,iar uneori chiar el personal,comanda dame din agentie,si se pretind servicii bazate pe incredere renuntand la siguranta noastra personala-ca intre prieteni-

Nici timpurile de asteptare nu sunt OK deoarece uneori esti Dumnezeu stie unde,pe ce straduta intunecata sau in ce sat si atunci trebuie sa stai in strada pana vine soferul.

Lg. Carmen