Dragii mei,
In decursul zilei de ieri am trimis un mail la Ambasada Romaniei in Viena.
Scopul?Le-am facut cunoscuta existenta noastra si cu ce ne ocupam noi,si deasemenea i-am invitat la o colaborare.
Am considerat ca in afara informatiilor pe care le culegem de pe internet,despre legile prostitutiei in Romania si situatia prostituatelor, ar fi bine si sa intrebam direct la sursa,deoarece domniile lor sunt cei mai in masura sa ne ofere cateva date exacte.
In momentul in care primesc un raspuns il voi face cunoscut si voua.
Va saluta,Dany
RO-Incercam sa luam contacte
-
- ModeratorIn
- Ich bin: Keine Angabe
RO-Incercam sa luam contacte
Die Rechte der Sexarbeiterinnen sind Rechte der Frauen, also Menschenrechte.
Drepturile prostituatelor sunt drepturile femeii, deci drepturile omului.
-
- ModeratorIn
RE: RO-Incercam sa luam contacte
Salut
Asteptarea continua,deoarece dupa doua zile lucratoare inca nu am primit un raspuns.
Dany
Asteptarea continua,deoarece dupa doua zile lucratoare inca nu am primit un raspuns.
Dany
-
- ModeratorIn
Buna,
Cu parere de rau vreau sa va anunt ca nu am primit nici pana acum un raspuns.Nu vreau sa critic pe nimeni dar totusi nu pot sa-mi explic de ce.Suntem romani care cer sfatul Ambasadei.Nu cerem bani doar INFORMATII,si domniile lor ar fi putut face acest lucru si anonim.Ne confruntam cu probleme si situatii importante pentru noi toti care ne numim romani.
Mi-ar face placere sa aud si parerea voastra.
Ce ganditi voi despre faptul ca noi vrem sa colaboram cu Ambasada dar dupa aproape trei saptamani nu primim nici un raspuns,nici o reactie?
Dany
Cu parere de rau vreau sa va anunt ca nu am primit nici pana acum un raspuns.Nu vreau sa critic pe nimeni dar totusi nu pot sa-mi explic de ce.Suntem romani care cer sfatul Ambasadei.Nu cerem bani doar INFORMATII,si domniile lor ar fi putut face acest lucru si anonim.Ne confruntam cu probleme si situatii importante pentru noi toti care ne numim romani.
Mi-ar face placere sa aud si parerea voastra.
Ce ganditi voi despre faptul ca noi vrem sa colaboram cu Ambasada dar dupa aproape trei saptamani nu primim nici un raspuns,nici o reactie?
Dany
-
- UserIn
Intr-adevar, trist dar adevarat. M-as fi bucurat daca ar fi dat un raspuns, ca sa avem un semn ca cineva care ne reprezinta e interesat de noi. Cred k ar fi fost foarte bine sa stim ca putem apela la ei, ar fi dat o siguranta tuturor celor ce ar fi citit aici ca sunt sprijiniti si de o institutie de stat. Sa speram in continuare...poate isi vor da seama ca e important 

LG, Printessa
Oft bestimme die kleinste Zufälligkeit die dauerndsten Verhältnisse im Leben...
(Johann Wolfgang von Goethe)
Oft bestimme die kleinste Zufälligkeit die dauerndsten Verhältnisse im Leben...
(Johann Wolfgang von Goethe)
-
- verifizierte UserIn
Minunat!
Inca o data se inchid ochii si urechile si se lasa ploaia cand vorbim despre prostitutie.
Domnilor,ma dezamagiti!
Dar de fapt e normal Dany,ai uitat ca venim din tara unde prostitutia e o boala incurabila pe care o au fetitele,care provin din familii dezmembrate,sau abuzate sexual?
Rusinos,ca in anul 2009 nu vrem sa ne asumam responsabilitati.
Deci dragii mei,prostituate exista deci trebuie sa ne gandim ce facem?suntem de partea lor si le sprijinim sau ignoram existenta lor si astfel sustinem indirect proxenetismul.
Vedeti ce simplu e?
Si inca ceva,ar trebui sa va ganditi ce motive conduc o romanca spre prostitutie?
Dany,cred ca astepti un raspuns in zadar,dae mi-ar face placere sa nu am de data aceasta dreptate.
Te salut,Carmen
Inca o data se inchid ochii si urechile si se lasa ploaia cand vorbim despre prostitutie.

Dar de fapt e normal Dany,ai uitat ca venim din tara unde prostitutia e o boala incurabila pe care o au fetitele,care provin din familii dezmembrate,sau abuzate sexual?
Rusinos,ca in anul 2009 nu vrem sa ne asumam responsabilitati.
Deci dragii mei,prostituate exista deci trebuie sa ne gandim ce facem?suntem de partea lor si le sprijinim sau ignoram existenta lor si astfel sustinem indirect proxenetismul.
Vedeti ce simplu e?
Si inca ceva,ar trebui sa va ganditi ce motive conduc o romanca spre prostitutie?
Dany,cred ca astepti un raspuns in zadar,dae mi-ar face placere sa nu am de data aceasta dreptate.
Te salut,Carmen
-
- ModeratorIn
Buna,Carmen
As vrea sa te contrazic dar nu am nici un argument.Trist dar adevarat.Adevarul doare asa-i?Si in cazul acesta indiferenta unora o platim noi.
In ceea ce priveste un raspuns,sper si eu sa nu ai dreptate.
Toate bune iti doresc
Dany
As vrea sa te contrazic dar nu am nici un argument.Trist dar adevarat.Adevarul doare asa-i?Si in cazul acesta indiferenta unora o platim noi.
In ceea ce priveste un raspuns,sper si eu sa nu ai dreptate.
Toate bune iti doresc
Dany
:))))
salut...si eu am scris la ambasada romaniei din wien...cu o intrebare simpla...se pare ca si aici lucreaza ca si acasa...1 da restul il trag in jos si pe ala:))))
intrebarea era unde ma pot informa in legatura cu bleiberecht:)))
dupa 2 zile de asteptare nici un raspuns...si am gasit pana la urma pe net....am sunat...si mi s a spus ca este posibil teoretic...dar nu se da:)))))
tot am ramas nelamurita:))
salut...si eu am scris la ambasada romaniei din wien...cu o intrebare simpla...se pare ca si aici lucreaza ca si acasa...1 da restul il trag in jos si pe ala:))))
intrebarea era unde ma pot informa in legatura cu bleiberecht:)))
dupa 2 zile de asteptare nici un raspuns...si am gasit pana la urma pe net....am sunat...si mi s a spus ca este posibil teoretic...dar nu se da:)))))
tot am ramas nelamurita:))
-
- ModeratorIn
Salut oricine ai fi
Si eu care ma gandeam ca doar cu SW se comporta asa.Deci situatia e ca acasa.Intrebi dar nu te aude nimeni.Pacat pentru ca sunt drepturile noastre si dumnealor sunt aici,la ambasada pentru a ne sprijini pe noi cu informatii.
Sau poate ca am inteles noi ceva gresit si scopul dumnealor e cu totul un altul.
Ce problema aveai tu exact?Ce voiai sa intrebi?Poate putem noi sa-ti fim de folos.
Salutari,Dany
PS:esti dragut(a)sa te logezi si sa ne scrii si noua o scurta prezentare?nu e obligatoriu dar nu stiu cum sa te numesc
Si eu care ma gandeam ca doar cu SW se comporta asa.Deci situatia e ca acasa.Intrebi dar nu te aude nimeni.Pacat pentru ca sunt drepturile noastre si dumnealor sunt aici,la ambasada pentru a ne sprijini pe noi cu informatii.
Sau poate ca am inteles noi ceva gresit si scopul dumnealor e cu totul un altul.
Ce problema aveai tu exact?Ce voiai sa intrebi?Poate putem noi sa-ti fim de folos.
Salutari,Dany
PS:esti dragut(a)sa te logezi si sa ne scrii si noua o scurta prezentare?nu e obligatoriu dar nu stiu cum sa te numesc