Traducere din limba germana -
Documentul original: www.sexwork-deutschland.de/Prostituiert ... runde.html
DE CE avem nevoie de o organizatie a muncitorilor din comertul sexual?
Cu mai mult de 10 ani in urma, din momentul adoptarii Legii Ptostitutiei in Germania, li s-au oferit primele drepturi
lucratorilor din acest domeniu. Insa imaginea acestui gen de activitate nu a cunoscut o schimbare esentiala. Discriminarea
si stigmatizarea nu s-au redus. Se considera pina la momentul actual ca munca in domeniul dat nu este una aleasa de
bunavoie. Mereu se discuta ca despre salvarea noastra. In continuare persista legatura acestui gen de activitate cu
criminalitatea.
Toti discuta despre noi,
dar nimeni nu discuta impreuna cu noi.
Ce credem noi despre profesia noastra? De ce toti considera ca stiu cum este munca noastra? De ce toti cred ca cunosc ce
este mai bine pentru noi? Ce ne va usura cu adevarat lucrul?
Pe cine ar trebui sa intrebam?
Exact din aceste motive dorim sa ne exprimam deschis opinia. Vorbiti cu noi. Intrebati de noi.
Comertul sexual are nevoie de o noua imagine.
O imagine realista care nu are nimic in comun cu cliseele existente. De aceea este nevoie ca noi, cele care am ales munca
in comertul sexual, sa fim cit mai active. Trebuie sa ne facem auzite! Avem nevoie de propria voce! In Talkshow-uri se
discuta la momentul actual starea lucrurilor in domeniul nostru de activitate, pentru ca Legea Prostitutiei se considera
nereusita. Se doresc inaspriri. Se zice ca legea nu ne ajuta cu nimic, ci doar pe comercianti si detinatorii de bordeluri.
Este cu adevarat asa? Nu exista cifre concrete. Nu exista argumente legale. De ce adevarul incomplet se considera drept
fapt real? Cum poate ramine neverificat un adevar presupus?
Daca ai intrebari, idei proprii sau alte teme relevante pentru Organizatia muncitorilor comertului sexual scrie-ne la
www.sexworker-deutschland.de.
Download: http://www.sexworker.at/phpBB2/viewtopic.php?p=133580 # Beitrag 12
DE CE avem nevoie de o organizatie a muncitorilor din comert
-
- Nicht mehr aktiv
- Ich bin: Keine Angabe